Skip to content

Ik ga op reis en ik neem mee

Veel. Dat zou ongeveer de samenvatting van dit bericht kunnen zijn.

Na 4/5 jaar enkel met het vliegtuig op vakantie geweest te zijn, ben ik redelijk goed getrained in wat wel mee mag en wat niet mee mag, hoeveel een valies mag wegen en wat er toch net nog als handbagage mee door kan.

Toen we vorig jaar naar Oostenrijk gingen met de auto was dat dan ook een ware verademing: ineens mocht alles mee en er was (relatief gezien) plaats genoeg. En dit jaar is het niet anders.

Om te beginnen: schoenen.

Stapschoenen. Loopschoenen. Trailschoenen. Dat zijn er al 3. Doe daar nog eens een paar All-Stars bij en een paar stevigere loop/wandel schoenen...Er blijft nog 1 paar thuis, hetwelke dat zal worden moet ik nog kiezen.IMG_2510 2.jpgNext up: boeken. Daar heb ik me dit jaar zwaar ingehouden, maar ik ben veel meer op papier aan het lezen dus dat neemt ook wat meer plaats in natuurlijk. De kindle gaat ook mee, daarop ben ik momenteel Black-Eyed Susans aan het lezen.

IMG_2527En last but not least: eten. Gaan jullie dan niet op hotel? Tuurlijk wel. En we stoppen waarschijnlijk 's middags ook voor iets kleins. Toch heb ik, letterlijk, een doos eten mee: Cliff Bars en Cliff Blocks voor tijdens langere, meer afgelegen, wandelingen. Een hoop GU gels voor wanneer ik lang(er) ga lopen. Wat honing wafels omdat de Mama daar zo fan van is tijdens het stappen en een halve zak Tailwind. En meer dan genoeg en waarschijnlijk veel te veel. Maar plaats genoeg ;)

Daarnaast gaat ook de klimgordel+klimschoenen mee (die tel ik stiekem niet mee als 'echte' schoenen, anders werd het helemaal te veel), een paar wandelstokken en een Camelbak voor de zus.

En uiteraard ook mijn Statik hoodie. We kregen een paar maanden terug allemaal een pull van het werk en proberen om ter origineelst een vakantie-foto te maken met de pull :).

Alles ingepakt. Denk ik. Ha. Nee. Ik ben mijn zonnebril aan het vergeten....